tuin_rotterdam_dgstuinen

Tuinaanleg, professioneel aangelegd en mooi in alle seizoenen

In veel gevallen zal het tuinontwerp inclusief werkomschrijving leidend zijn bij de aanleg van uw tuin. Indien er geen ontwerp is stellen we samen met u een werkomschrijving op zodat het duidelijk is wat het werk gaat inhouden.

Tuinaanleg is vakwerk. DGS tuinen beschikt over ervaren en gediplomeerde vakmensen. Voor specialistische werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het afmonteren van elektra werkt DGS samen met vaste zakenpartners zodat u alleen DGS als aanspreekpunt heeft. Dat is makkelijk en geeft u zekerheid.

Ontzorgen met de volledige tuinaanleg

Het aanleggen van tuinen en groenvoorzieningen betekent voor DGS dat wij alles regelen zodat u nergens aan hoeft te denken. Ongeacht welke werkzaamheden het betreft: grond- en rioleringswerken, drainage en beregening, beplanting tot en met de nazorg van de tuin.

Tijdens de werkzaamheden informeren wij u over de voortgang en blijven kleine aanpassingen in overleg altijd mogelijk.

Tuinonderhoud

Wanneer de aanleg van uw tuin is afgerond, doet u er goed aan om uw nieuwe tuin te onderhouden! Over het onderhoud van uw tuin kunnen wij u inlichten en indien gewenst een aanbieding doen in de vorm van een onderhoudsabonnement.