heuvels_dolfhoutman_dgstuinen

DGS-Tuinen: uw veelzijdige hovenier

Wij verzorgen alle voorkomende hovenierswerkzaamheden

Met een doordacht ontwerp en een vakkundige aanleg van uw tuin leggen we de basis voor volop tuinplezier. Effectief en zorgvuldig onderhoud van de tuin is essentieel. Wanneer u uw tuin een vakkundige voor- en najaarsbeurt laat geven bent u al een eind op weg, want daarmee laat u uw investering in de tuinaanleg maximaal renderen en blijft het basisidee van het tuinontwerp overeind.

Juiste ervaring en kennis

Het onderhouden van uw tuin, bedrijfsterrein of groenvoorziening is een intensieve bezigheid. Heeft u geen tijd of heeft u geen groene vingers? DGS biedt u diverse flexibele vormen van onderhoud.

Onderhoudsabonnement

Een onderhoudsabonnement van DGS Tuinen garandeert u het hele jaar door een verzorgde tuin, bedrijfsterrein of groenvoorziening! Wilt u tijdens het onderhoudsabonnement een kleine aanpassing doen? Geen probleem, onze vakmensen staan altijd beschikbaar.

Ook als u uw tuin niet door ons bedrijf is ontworpen/aangelegd, kunnen wij uiteraard een passend onderhoudsabonnement voor u bieden. Maar ook voor die eenmalige snoei- en / of opknapbeurt bent u natuurlijk bij DGS op het juiste adres.

Onderhoudsplan – zekerheid en transparantie

Om uw investeringen in ontwerp en aanleg maximaal te laten renderen adviseert DGS om een beheerplan van de tuin of groenvoorziening te maken. Met een beheerplan regelt u het volgende:

  1. De sfeer, ideeen en streefbeelden uit het ontwerp leggen we vast
  2. Duidelijkheid over welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd
  3. Kosten liggen vast – geen verrassingen omdat er planmatig gewerkt wordt
  4. Geen ad hoc beslissingen die geld kosten

Wij bieden u diverse diensten:

  • Vakantie- en afwezigheidsservice
  • Jaarabonnement
  • Onderhoudsabonnement voor specifieke onderdelen bijvoorbeeld maaien gazon
  • Seizoensabonnement
  • Voorjaars- of winterbeurt