voortuin_dolfhoutman_dgstuinen

Tuinontwerp, professioneel en geschikt voor elk seizoen

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw professionele tuinontwerp. Elk tuinontwerp maken we op maat want iedere situatie is uniek. Zo kijken wij naar de directe omgeving en houden we rekening met de ligging van uw tuin, de bodem, persoonlijke wensen en uitstraling van de woning.

Met het tuinontwerp ‘vertellen’ we uw persoonlijke verhaal over: seizoensbeleving, ruimte suggestie, doorkijkjes en sfeer, spanning en kleuren in een ontwerpstijl die bij u past: romantisch, strenge architectuur, minimalistisch of met een meer natuurlijke opzet. Het is maar net wat u wenst!

U hoeft nergens aan te denken want DGS-tuinen regelt alles voor u. Met een tuinontwerp krijg je een volledig uitgewerkt inrichtingsplan. Je weet precies welke materialen waar komen. Het is duidelijk welke beplanting er geplant gaat worden en welke sfeer en uitstraling daarmee gecreëerd gaat worden. Op basis van dit plan kunnen we precies aangeven wat de kosten gaan worden. Misschien nog belangrijker over het tuinontwerp hebben wij uitvoerig nagedacht en u mag er van uit gaan dat DGS-Tuinen alles uit de kast haalt om er een spraakmakend ontwerp van te maken dat duurzaam en toekomstbestendig is.

Tuinaanleg door DGS-Tuinen

Als wij uw ontwerp op papier hebben staan, nemen wij de tekening en de daarbij behorende offerte met u door. Na goedkeuring plannen we het werk in.

Voor een passend advies of tuinontwerp zetten we de volgende stappen:

  1. Opnemen van het werk
  2. Maken schets en bespreken van de schets
  3. Bijstelling en uitwerking van de schets in een voorlopig ontwerp
  4. Bespreking definitief ontwerp
  5. Prijsopgave en werkvoorbereiding
  6. Uitvoering
  7. Oplevering, nazorg en evaluatie

Het ontwerpproces is interactief en kunt u volgen via internet.